G 4 X smart со водена пумпа 0,37/400VМашината се испорачува со следната опрема:- Мотор полнач 0,75kW..

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 95цмМаксимална ..

Професионално сертифицирано алуминиумско скеле - СЕРИЈА СТАБИЛО 50Производител: KRAUSE Германија- Из..

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: колички и машинерија со среден товар, мовилни скелиња и кол..