СКАРИ

СКАРИ
Show:
Sort By:

ЗАШТИТНА ПОКРИВКА ЗА СКАРА 100 X 60 X 95cm 99760 ЈАТО

Димензии: 100 x 60 x 95 cm (должина x ширина x висина)форма: трапезоиднаводоотпорновисоко отпорно на..

СКАРА НА ГАС 3+1 11.6KW 99646 ЈАТО

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА:- Скарата: 106 x 52.8 x 101.6 cm- Површина на плотна: 47.5 x 38 cm- Тежина: 19.2 k..

СКАРА НА ГАС 4+1 14.4kw 99647 ЈАТО

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА:- Скарата: 111 x 52.8 x 101.6 cm- Површина на плотна: 52.5 x 38 cm- Тежина: 21.6 k..

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА ОТВОРЕНА 74x39cm 99495 ЈАТО

- 74 x 39 cm решетка од нерѓосувачки челик со шарки на капакот што овозможува лесен пристап,- 2 хром..

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА СО КАПАК 72cm 99512 ЈАТО

- Капак со рачка- Индикатор за температура,- 71 x 35 cm решетка од нерѓосувачки челик со шарки на ка..

СКАРА НА ЖАР ГОЛЕМА СО КАПАК ДЕЛУКС 71x35cm 99588 ЈАТО

- Големина на скарата: 57 x 37 cm- Челична конструкција- Голем дел за греење на садови 59 x 21- 4 ро..

СКАРА НА ЖАР НА ПОСТОЉЕ 49cm 99524 ЈАТО

- Изработка: метал- Димензии: 70cm x 70xm x 152cm- Дијаметар на огништето: 52cm- Дијаметар на решетк..

СКАРА НА ЖАР НА РАСКЛОПУВАЊЕ 42x22cm 99593 ЈАТО

- Површина на скарата: 42 x 22 cm- Димензии на отворена скара: 43 x 23 x 40 cm- Димензии на затворен..

СКАРА НА ЖАР СО ВОДООТПОРЕН КАПАК 41cm 99583 ЈАТО

- Површина на скарата: 41 cm- Водоотпорен капак - Сад за огниште со водоотпорен капак со регулатор з..

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48.5X26cm 99592 JATO

- Големина на скарата: 48.5 x 26cm- солидна челична конструкција- обложено огниште- хромирана решетк..

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНА ПОЛИЦА 48X28cm 99585 JATO

- Големина на скарата: 48 x 28cm- солидна челична конструкција- обложено огниште- хромирана решетка ..

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНИ ПОЛИЦИ 53x33cm 99589 ЈАТО

- Површина на скарата : 53 x 33 cm- Солидна челична структура обложена со огноотпорен материјал, ста..

СКАРА НА ЖАР СО ДРВЕНИ ПОЛИЦИ И КАПАК 47x47 99581 ЈАТО

- Површина на скарата : 47 x 47 cm- Должина на решетка: 45 x 40 cm- Солидна челична структура обложе..

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 47x47cm 99580 ЈАТО

- Капак со рачка- 40x45 cm хромирана решетка- 2 пластични тркалца- Долна полица- Отвор за циркулациј..

СКАРА НА ЖАР СО КАПАК 57cm 99584 ЈАТО

- 54 cm решетка обложена со материјал кој штити од корозија - Термометар- Сад за пепел- 2 тркалца- 4..