Спреј технички

Спреј технички


Show:
Sort By:

СПРЕЈ ЧИСТАЧ НА Р’ЃА 400МЛ СЕЛСИЛ 38318 / ТАС003

СвојстваЛесно се нанесува и добро продира благодарение на неговата ефикасна формула.Ги олабавува 'рѓ..

179 ден.

СПРЕЈ ЧИСТАЧ НА Р’ЃА 200МЛ СЕЛСИЛ 38319 / ТАС031

СвојстваЛесно се нанесува и добро продира благодарение на неговата ефикасна формула.Ги олабавува 'рѓ..

129 ден.

СПРЕЈ ЧИСТАЧ ЗА СОПИРАЧКИ 500МЛ СЕЛСИЛ 35344 / ТАС001

СвојстваЈа чисти прашината на дискот и барабанотСо својата ефикасна формула се чисти без расклопувањ..

159 ден.

СПРЕЈ МУЛТИНАМЕНСКИ ПРО 400МЛ СЕЛСИЛ 34051 / ТАС002

СвојстваПодмачкувањеСредство за чистење на маснотии и нечистотииРастворувач за 'рѓаОлабавувач на дел..

219 ден.

СПРЕЈ МУЛТИНАМЕНСКИ ПРО 200МЛ СЕЛСИЛ 34050 / ТАС030

СвојстваПодмачкувањеСредство за чистење на маснотии и нечистотииРастворувач за 'рѓаОлабавувач на дел..

159 ден.

СПРЕЈ СИЛИКОНСКИ 500МЛ СЕЛСИЛ 38399 / ТАС007

СвојстваЛубрикант. Лесно се нанесува и добро продира благодарение на неговата ефикасна формула.Водоо..

199 ден.

СПРЕЈ ЛУБРИКАНТ ТЕЧНА МАСТ 500МЛ СЕЛСИЛ 36529 / ТАС006

СвојстваЕфективно од -10°C/+14°F до +140°C/+284°F.Нуди долгорочно подмачкување со создавање на издрж..

199 ден.

СПРЕЈ ЦИНК 400МЛ СЕЛСИЛ 38593 / ТАБ442

СвојстваМоже да се користи за создавање прајмер со висока вредност против 'рѓа;За премачкување точки..

249 ден.

СПРЕЈ ЧИСТАЧ ЗА МОТОР 500МЛ СЕЛСИЛ 38866 / ТАС005

СвојстваЛесно ги чисти остатоците од маснотии и нечистотија во и на површината на блоковите на мотор..

259 ден.