Тркала повеќенаменски

Тркала повеќенаменски
Show:
Sort By:

ТРКАЛО РОТ. КОЧ. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА Ф100*30 716302СЛ ТЕЛЛУРЕ

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за индустриски колички со лесен товар и повеќе намениЦврсти..

ТРКАЛО РОТ. КОЧ. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА Ф80*30 716301СЛ ТЕЛЛУРЕ

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за индустриски колички со лесен товар и повеќе намениЦврсти..

ТРКАЛО РОТИР. 125*30 СО ДУПКА ЗА ШТРАФ ТЕЛЛУРЕ 716103

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за индустриски колички со лесен товар и повеќе намениЦврсти..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 40*18 ТЕЛЛУРЕ РОТА 384200

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 50*18 ТЕЛЛУРЕ РОТА 384201

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 60*24 ТЕЛЛУРЕ РОТА 384202

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 80*24 ТЕЛЛУРЕ РОТА 384203

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА Ф100*30 715802СЛ ТЕЛЛУРЕ

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за индустриски колички со лесен товар и повеќе намениЦврсти..

ТРКАЛО РОТИР. СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА Ф80*30 715801СЛ ТЕЛЛУРЕ

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за индустриски колички со лесен товар и повеќе намениЦврсти..

ТРКАЛО РОТИР. СО КОЧ. СО НАВОЈ СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 40*18 ТЕЛЛУРЕ РОТА 389200

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СО КОЧ. СО НАВОЈ СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 50*18 ТЕЛЛУРЕ РОТА 389201

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СО КОЧ. СО НАВОЈ СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 60*24 ТЕЛЛУРЕ РОТА 389202

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..

ТРКАЛО РОТИР. СО КОЧ. СО НАВОЈ СИВА ТЕРМОПЛАСТИК ГУМА 80*24 ТЕЛЛУРЕ РОТА 389203

Производител: Tellure Rota ItaliaНамена: за колички за кетеринг и повеќе намениТемпературна издржлив..