Машини за плочки

Машини за плочки
Show:
Sort By:

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 55ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Л

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 55цмМаксимална ..

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 67ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Б4

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 67цмМаксимална ..

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 77ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Ц2

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 77цмМаксимална ..

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 95ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Д4

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 95цмМаксимална ..