Дводелни

Дводелни
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМ. ДВОДЕЛНА 2*8 ЦОРДА 030283

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*8Висини на скала: 2.25/2.15/3.90мРаботни висини: 3.20/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. ДВОДЕЛНА 2*11 ЦОРДА 030221

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*11Висини на скала: 3.10/2.95/5.30мРаботни висини: 4.05..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ДВОДЕЛНА 2*9 ДУБИЛО 120571

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*9Висини на скала: 2.70/2.60/4.35мРаботни висини: 3.70/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ДВОДЕЛНА 2*12 ДУБИЛО 120588

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*12Висини на скала: 3.55/3.40/6.05мРаботни висини: 4.50..

0 ден.