Троделни

Троделни
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*6 ЦОРДА 030368

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*6Висини на скала: 1.70/2.40/3.65мРаботни висини: 2.70/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА 033376

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*7Висини на скала: 1.95/2.95/4.20мРаботни висини: 2.95/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*8 ЦОРДА 030382

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*8Висини на скала: 2.25/3.20/4.50мРаботни висини: 3.20/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*9 ЦОРДА 030399

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*9Висини на скала: 2.50/3.75/5.30мРаботни висини: 3.50/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*10 ЦОРДА 033406

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*10Висини на скала: 2.80/4.30/6.15мРаботни висини: 3.75..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*11 ЦОРДА 030429

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*11Висини на скала: 3.10/4.55/6.45мРаботни висини: 4.05..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*8 ТРИБИЛО 121226

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*8Висини на скала: 2.30/3.65/5.25мРаботни висини: 3.60/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*9 ТРИБИЛО 129673

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*9Висини на скала: 2.55/4.20/6.05мРаботни висини: 3.85/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*10 ТРИБИЛО 129765

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*10Висини на скала: 2.85/4.70/6.90мРаботни висини: 4.10..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*12 ТРИБИЛО 129703

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*12Висини на скала: 3.35/5.80/8.60мРаботни висини: 4.65..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*14 ТРИБИЛО 129727

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*14Висини на скала: 3.90/6.85/10.25мРаботни висини: 5.2..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*8 СТАБИЛО 123923

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*8Висини на скала: 2.30/3.65/5.25мРаботни висини: 3.60/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*9 СТАБИЛО 123930

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*9Висини на скала: 2.55/4.20/6.05мРаботни висини: 3.85/..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*10 СТАБИЛО 123947

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*10Висини на скала: 2.85/4.70/6.90мРаботни висини: 4.10..

0 ден.