Скали за домаќинство

Скали за домаќинство
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2*4 ТРЕППО 126047 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2*4Висини на скала: 0.85мРаботна висини: 2.85мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2*3 ТРЕППО 126030 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2*3Висини на скала: 0.65мРаботна висини: 2.65мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА CORDA 3 000712

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2+1Висина на скала: 0.55мРаботна висина: 2.55мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМ. 3+1 СТС C04C/04

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 3+1Висини на скала: 0.78мРаботна висини: 2.78мШифра на производит..