Трака

Трака
Show:
Sort By:

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 30мм x 50мм 01-1-05-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c..

149 ден.

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 38мм x 50мм 01-1-02-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c ..

179 ден.

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 48мм x 50мм 01-1-03-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c ..

219 ден.