Ваљаци

Ваљаци
Show:
Sort By:

ВАЉАК 10цм ПОЛИАКРИЛ 11мм ЦРВЕНО/СИВИ ЛИНИИ 11-631510-72

Ваљак изработен од полиамид. Дизајниран за општа употреба со одлична апсорбција на боја. Идеален за ..

ВАЉАК МИНИ ВЕЛУР АКРИЛ/ВОЛНА 4ММ ВЛАКНО 10цмХ15мм БАУКИТ 14-211510-72

Ваљак изработен од велур со голема впивливост. Ефикасен за завршување на помали работи и финиширање...

ВАЉАК АКРИЛЕН 11ММ ВЛАКНО БЕЛО/СИН 25цмХ48мм БАУКИТ 11-934825-72

Акрилен ваљак дизајниран за внатрешно и надворешно аплицираање.Ширина: 25цмДолжина на влакно: 11мм..

ВАЉАК АКРИЛЕН 18ММ ВЛАКНО БЕЛО/ЖОЛТ 25цмХ48мм БАУКИТ 11-364825-72

Акрилен ваљак дизајниран за општа употреба. Погоден за внатрешно и надворешно аплицирање.Ширина: 25ц..

ВАЉАК АКРИЛЕН 18ММ ВЛАКНО ЗЕЛЕН 25цмХ48мм БАУКИТ 11-464825-72

Акрилен ваљак дизајниран да впива повеќе боја за побрзо и поефикасно работење. Погоден за бојадисува..

ВАЉАК ВЕЛУР АКРИЛ/ВОЛНА 4ММ ВЛАКНО 25цмХ48мм БАУКИТ 14-214825-72

Ваљак изработен од велур за перфектен финиш. Остава многу мали траги при фарбањето. Погоден за мазни..

ВАЉАК ПОЛИЕСТЕР ВЛАКНО 19ММ РЦБ40110190 БАУКИТ

Ваљак изработен полиестер. Погоден за внатрешна употреба.Ширина: 25цмДолжина на влакно: 19мм..

ВАЉАК СО НИСКА ГУСТИНА СО ВОЛНЕНО ВЛАКНО 19ММ РЦБ40510190

Ваљак изработен од волнено влакно. Погоден за внатрешно и надворешно аплицирање. Ширина: 25цмДолжина..