Брусен и резен алат

Брусен и резен алат
Show:
Sort By:

ПЛАТНЕНО ТРКАЛО ЗА ПОЛИРАЊЕ ТХ 200ММ 294253 ПФЕРД 44272004

ПЛАТНЕНИ ТРКАЛА ЗА ПОЛИРАЊЕ (програм 204) Изведба: ST (сисал платно) = груба предполитураTH (тврдо ..

ПЛАТНЕНО ТРКАЛО ЗА ПОЛИРАЊЕ ТЊ 200ММ 294260 ПФЕРД 44272005

ПЛАТНЕНИ ТРКАЛА ЗА ПОЛИРАЊЕ (програм 204) Изведба: ST (сисал платно) = груба предполитураTH (тврдо ..

ПАСТА ЗА ПОЛИРАЊЕ РОЗЕВА (ПОЛИТУРА ВИСОК СЈАЈ) 1150ГР. 294598 ПФЕРД 44250004

БРУСНИ ПАСТИ И ПАСТИ ЗА ПОЛИРАЊЕ (програм 204) Изведба: Политура висок сјајБоја: Розева (сите метал..

ПАСТА ЗА ПОЛИРАЊЕ СИВА (ПРЕТХОДНА ПОЛИТУРА) 1300ГР. 294574 ПФЕРД 44250002

БРУСНИ ПАСТИ И ПАСТИ ЗА ПОЛИРАЊЕ (програм 204) Изведба: Претходна политураБоја: Сива(Алум.+Месинг)Ш..

АДАПТЕРСКИ СЕТ ДРЖАЧ ЗА КРУНИ ХСС АС-ПСЛ 32-152 900192 ПФЕРД 25200920

БРЗОМОНТАЖЕН ДРЖАЧ ЗА КРУНИ HSS ЗА ПРАВЕЊЕ ОТВОРИ - (програм 202)АДАПТЕРСКИ СЕТ ДРЖАЧ ЗА КРУНИ ХСС А..

БРЗОМОНТАЖЕН СИСТЕМ ДРЖАЧ ЗА КРУНИ ХСС ПСЛ 11 900185 ПФЕРД 25200900

БРЗОМОНТАЖЕН ДРЖАЧ ЗА КРУНИ HSS ЗА ПРАВЕЊЕ ОТВОРИ - (програм 202)БРЗОМОНТАЖЕН СИСТЕМ ДРЖАЧ ЗА КРУНИ ..

ТРКАЛО ЛЕПЕЗАСТО 200*50 Г. 240 ФР 20050/44,0 А 469347 ПФЕРД 44738241

ТРКАЛА ЛЕПЕЗАСТИ (програм 204)Изведба: КОРУНД А Брусно средство: КОРУНД АГранулација: 4..

ВАЉАК ЛЕПЕЗАСТ 100*100 Г. 60 ФР-В 100100 А 770504 ПФЕРД 44783060

ВАЉАЦИ ЛЕПЕЗАСТИ (програм 204)Изведба: КОРУНД А Брусно средство: КОРУНД АГранулација: 4..