Длета и турпии

Длета и турпии
Show:
Sort By:

ТУРПИЈА ЗА ЛАНЕЦ ЗА ПИЛА ЗА ДРВО 412 200*4.5мм 005224 ПФЕРД 11017203

ТУРПИИ ЗА ЛАНЕЦ ЗА ПИЛИ ЗА ДРВО, ОКРУГЛИ (програм 201)Округла турпија за рачно острење на ланчани пи..

99 ден.

ТУРПИЈА ЗА ЛАНЕЦ ЗА ПИЛА ЗА ДРВО 412 200*4.8мм 005231 ПФЕРД 11018203

ТУРПИИ ЗА ЛАНЕЦ ЗА ПИЛИ ЗА ДРВО, ОКРУГЛИ (програм 201)Округла турпија за рачно острење на ланчани пи..

99 ден.

РАЧКА ДРВЕНА ЗА ТУРПИЈА ЗА ЛАНЕЦ ХКСФ 100/10 015407 ПФЕРД 12611010

РАЧКА ДРВЕНА ЗА ТУРПИЈА ЗА ЛАНЕЦ ЗА ПИЛА ЗА ДРВО HKSF 100/10Шифра: 015407Каталог страна: 201/29..

79 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА ПЛОСНАТА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1112 541524 ПФЕРД 11210207

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Плосната турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално користењеНа..

379 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА ПЛОСНАТО-ЗАШИЛЕНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1122 669389 ПФЕРД 1121

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Плоснато-зашилена турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално ко..

379 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА ТРИАГОЛНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1132 541739 ПФЕРД 11211207

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Троаголна турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално користењеН..

459 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА КВАДРАТНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1142 541807 ПФЕРД 11212207

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Квадратна турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално користењеН..

399 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА ПОЛУКРУЖНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1152 541883 ПФЕРД 11213207

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Полукружна турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално користење..

499 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА ПОЛУКРУЖНА-ЗАШИЛЕНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1152 СП 809921 ПФЕР

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Полукружна-зашилена турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално ..

539 ден.

ТУРПИЈА РАЧНА КРУЖНА СО РАЧКА ЗАСЕК 2 200ММ ПФ 1162 542002 ПФЕРД 11214207

ТУРПИИ РАЧНИ (програм 201)Кружна турпија за рачно користење. Засек 2: за универзално користењеНаме..

359 ден.