Дискови за брусење

Дискови за брусење
Show:
Sort By:

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.40 ПФЦ 115 З 40 СГ-КОМПАКТ 614785 ПФЕРД 67780115

Изведба: SG ZIRKON-COMPACT Брусно средство: Цирконски корунд ZДимензија: 115*17*22.23Гр..

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.40 ПФЦ 115 З 40 ПСФ 377352 ПФЕРД 67764115

POLIFAN - ДИСКОВИ ЛЕПЕЗАСТИ ЗА БРУСЕЊЕ (програм 206) Изведба: PSF ZIRKON Универзална линија PSF Б..

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.60 ПФЦ 115 З 60 СГ-КОМПАКТ 614846 ПФЕРД 67781115

Изведба: SG ZIRKON-COMPACT Брусно средство: Цирконски корунд ZДимензија: 115*17*22.23Гр..

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.60 ПФЦ 115 З 60 ПСФ 444597 ПФЕРД 67766115

POLIFAN - ДИСКОВИ ЛЕПЕЗАСТИ ЗА БРУСЕЊЕ (програм 206) Изведба: PSF ZIRKON Универзална линија PSF Б..

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.80 ПФЦ 115 З 80 ПСФ 377369 ПФЕРД 67768115

POLIFAN - ДИСКОВИ ЛЕПЕЗАСТИ ЗА БРУСЕЊЕ (програм 206) Изведба: PSF ZIRKON Универзална линија PSF Б..

ДИСК ЗА БРУСЕЊЕ ЛЕПЕЗАСТ Ф115 Г.80 ПФЦ 115 З 80 СГ 934241 ПФЕРД 67788116

POLIFAN - ДИСКОВИ ЛЕПЕЗАСТИ ЗА БРУСЕЊЕ (програм 206) Изведба: SG ZIRKON Брусно средств..