Заштитни ракавици

Заштитни ракавици
Show:
Sort By:

РАКАВИЦИ "BASIC" ГОЛ. 10.5 709202 ГЕБОЛ

Ракавици работнички изработени од кожа на дланките комбинирана со платно на позадината од дланката...

РАКАВИЦИ "BLUE TECH" ГОЛ. 10 709924 ГЕБОЛ

Ракавици заштитни со професионален квалитет, изработени од памучна ткаенина обложена со пвц обвивка...

РАКАВИЦИ "COOL GRIP" ГОЛ. 10 709290 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, изработени од ткаенина од баумбус/вискоза со спандекс..

РАКАВИЦИ "DRIVER" ГОЛ. 10 709215 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, целосно изработени од кожа со дебелина од 1.1мм и дво..

РАКАВИЦИ "MULTI-FLEX" ГОЛ. 10 709278 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, изработени од ткаенина од најлон, обложени на дланкит..

РАКАВИЦИ "MULTI-FLEX" ГОЛ. 11 709279 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, изработени од ткаенина од најлон, обложени на дланкит..

РАКАВИЦИ "POWER WORKER" ГОЛ. 10 709259 ГЕБОЛ

Ракавици работнички изработени од памук со полиестер, обложени со латекс на дланките. Идеални за кру..

РАКАВИЦИ "PREMIUM BLUE" ГОЛ. 10.5 709209 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со премиум квалитет изработени од 1.3мм тенка кожа, двојно сошиени, и 8цм долга ..

РАКАВИЦИ "RED FEX" ГОЛ. 10 709253 ГЕБОЛ

Ракавици работнички изработени од фино исткаен најлон со точки од винил на дланката...

РАКАВИЦИ "SUPER GRIP" ГОЛ. 10 709286 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, изработени од ткаенина од најлон, обложени со нитрил...

РАКАВИЦИ "UNI FIT COMFORT" ГОЛ. 10 703433 ГЕБОЛ

Ракавици работнички изработени од високо квалитетна кожа на дланката и растеглив "Spandex" на другат..

РАКАВИЦИ "WORKER" ГОЛ 10.5 709207 ГЕБОЛ

Ракавици со професионален квалитет изработени од 1мм тенка кожа, двојно сошиени, и 7цм чашка за зашт..

РАКАВИЦИ "YELLOW NITRIL PLUS" ГОЛ. 10 709511 ГЕБОЛ

Ракавици работнички со професионален квалитет, изработени од памучна ткаенина, обложени со нитрил. О..