Алуминиумски скелиња - STABILO 10 KRAUSE

Алуминиумски скелиња - STABILO 10 KRAUSE
Show:
Sort By:

СКЕЛЕ АЛУМ. СТАБИЛО 10 Р.В. 6.40М 771049 КРАУСЕ НОВ МОДЕЛ

+Работна висина до 14.40 m+Сигурната конструкција е обезбедена поради фиксирањето на рамката на шина..

0 ден.

СКЕЛЕ АЛУМ. СТАБИЛО 10 Р.В. 8.40М 771063 КРАУСЕ НОВ МОДЕЛ

Technical specificationsThe professional aluminum mobile scaffold for quick and safe assembly.Descri..

0 ден.