ПФТ ГЕРМАНИЈА

ПФТ ГЕРМАНИЈА
Show:
Sort By:

МАШИНА ЗА МАЛТЕРИСУВАЊЕ ПФТ Г4 СМАРТ 5.5КВ 00257359 ПФТ

G 4 X smart со водена пумпа 0,37/400VМашината се испорачува со следната опрема:- Мотор полнач 0,75kW..

0 ден.