CORDA by KRAUSE - Germany

Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМ. ЦОРДА 2*8 010285/030283

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*8Висини на скала: 2.25/2.15/3.90мРаботни висини: 3.20/..

СКАЛА АЛУМИН. ДВОДЕЛНА 2*11 ЦОРДА 010223/030221

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*11Висини на скала: 3.10/2.95/5.30мРаботни висини: 4.05..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 10 CORDA 010100

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 10Висина на скала: 2.80мРаботна висина: 4.05мШифра на п..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 CORDA 010117СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА 010117 /

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 11Висина на скала: 3.10мРаботна висина: 4.30мШифра на п..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*6 ЦОРДА 033369/030368 КРАУСЕ

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*6Висини на скала: 1.70/2.40/3.65мРаботни висини: 2.70/..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 8 CORDA 010087

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 8Висина на скала: 2.25мРаботна висина: 3.50мШифра на пр..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА CORDA 3 000712

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2+1Висина на скала: 0.55мРаботна висина: 2.55мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА СО ФУНКЦИЈА СКАЛИ 013378/033376

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*7Висини на скала: 1.95/2.95/4.20мРаботни висини: 2.95/..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА CORDA 4 000705

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 3+1Висина на скала: 0.80мРаботна висина: 2.80мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*8 ЦОРДА 013385 / 030382 ЦОРДА

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*8Висини на скала: 2.25/3.20/4.50мРаботни висини: 3.20/..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*9 ЦОРДА 030399 КРАУСЕ

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*9Висини на скала: 2.50/3.75/5.30мРаботни висини: 3.50/..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА CORDA 5 000729

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 4+1Висина на скала: 1.00мРаботна висина: 3.00мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*10 ЦОРДА СО ФУНКЦИЈА СКАЛИ 013408/033406

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*10Висини на скала: 2.80/4.30/6.15мРаботни висини: 3.75..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА CORDA 6 000736

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 5+1Висина на скала: 1.20мРаботна висина: 3.20мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*11 ЦОРДА СО ФУНКЦИЈА СКАЛИ 013422/030429

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*11Висини на скала: 3.10/4.55/6.45мРаботни висини: 4.05..