KRAUSE - Germany

Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2*2 СИНА БОЈА РОЛЛИ 130082 КРАУСЕ

Алум. скала двостранаБрој на газишта: 2*2Работна висина: 2.45мВисина на стоење: 0.45мШифра: 130082..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2*3 ТРЕППО 126030 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2*3Висини на скала: 0.65мРаботна висини: 2.65мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2*4 ТРЕППО 126047 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2*4Висини на скала: 0.85мРаботна висини: 2.85мШифра на производит..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА ЕДНОДЕЛНА 1*9 ЦОРДА 010094 КРАУСЕ

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 9Висина на скала: 2.50мРаботна висина: 3.50мШифра на пр..

СКЕЛЕ АЛУМ. ПОДВИЖНО РАБ. ВИСИНА 11.40М 2*1.50 СТАБИЛО 50 735287

Професионално сертифицирано алуминиумско скеле - СЕРИЈА СТАБИЛО 50Производител: KRAUSE Германија- Из..