BLUE DOLPHIN

Show:
Sort By:

ГЛЕТАРКА РОСТФРАЈ ПРОФИ СО ЕРГОНОМСКА РАЧКА 280мм x 130мм ПДГД_15235 БЛУ ДОЛФИН

Направена од нерѓосувачки челик. Овозможува мазни површини и доага со двокомпонентна ергономска рач..

429 ден.

ГЛЕТАРКА АБС 280мм x 140мм ПДТЗ_15303 БЛУ ДОЛФИН

За малтерисување на отворено. АБС материјал дебелина 3мм. ..

135 ден.

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 30мм x 50мм 01-1-05-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c..

149 ден.

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 38мм x 50мм 01-1-02-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c ..

179 ден.

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 48мм x 50мм 01-1-03-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c ..

219 ден.