BLUE DOLPHIN

Show:
Sort By:

ТРАКА ДВОСТРАНА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ 19мм x 10м МХД_26651 БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, заштита на лајсни на прозори и ламинат од бојадисување ..

ТРАКА ДАКТ ПРЕМИУМ ГОЛД 48мм x 50м 03-6-01-ЕН БЛУ ДОЛФИН

За сите временски услови,силна, лесно и чисто отстранување. ..

ТРАКА ДАКТ ИНДУСТРИСКА 48мм x 50м 03-5-04 ЕН БДН БЛУ ДОЛФИН

За индустриска употреба. Максимум силно лепење, лесно се кине ..

ТРАКА ДАКТ ИНДУСТРИСКА 48мм x 50м 03-5-06 ЕН БДН БЛУ ДОЛФИН

За индустриска употреба. Максимум силно лепење, лесно се кине ..

ТРАКА ДАКТ СИНА 48мм x 50м БАРА БЛУ[С/БЛ]_27535 БЛУ ДОЛФИН

За генерална употреба. Супер силен зафат * Подолга употреба * Водоотпорен ..

ТРАКА ДАКТ ЦРНА 48мм x 54,8м БАРА БЛК[С/Б]_27573 БЛУ ДОЛФИН

За професионална употреба. Супер силен зафат * Подолга употреба * Водоотпорен ..

ТРАКА ДАКТ ПОРТОКАЛОВА 48мм x 45,7м БАРА ОРГ[Б/О]_27559 БЛУ ДОЛФИН

За индустриска употреба. Супер силен зафат * Подолга употреба * Водоотпорен ..

ТРАКА ДАКТ ГОЛИАТ ИНДУСТРИСКА 48мм x 25м 500-1-03 БЛУ ДОЛФИН

За професионална индустриска употреба. EXTREME POWER Држи до 80кг товар, максимум лепење, за секакв..