SIGMA - Italy

Show:
Sort By:

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 55ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Л

Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 55цмМаксимална ..

17,990 ден.