СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА 010117

Алуминиумска едноделна скала
Број на газишта: 11
Висина на скала: 3.10м
Работна висина: 4.30м
Шифра на производител: 010117 / 030115
Класа: CORDA (Хоби)
Гаранција: 2 години
Носивост: 150кг
Сертификат: EN131

buy online with DealsPolo.com

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА 010117

  • 0 ден.