ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 10КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г10 ЗОБО

* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Едноставно поврзување, со вклучено црево и регулатор
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 10KW
Напон 240V/50Hz
Заштита IPX 4
Потрошувачка на гас 0.71Kg/h
Издувна моќ 300m?/h
Тежина 4.4kg

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 10КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г10 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407047
  • Достапен: На залиха