ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 20КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г20 ЗОБО

* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање, заштита на мотор
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Едноставно поврзување, со вклучено црево и регулатор
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 20KW
Напон 240V/50Hz
Заштита IPX 4
Потрошувачка на гас 1.42Kg/h
Издувна моќ 500m?/h
Тежина 8.0kg

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 20КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г20 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407049
  • Достапен: На залиха