ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 13КВ ЗБ-К45 ЗОБО


* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање или проблем со вентилаторот
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Лесно оддржување
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 13KW
Напон 240V/50Hz
Гориво Керозин / Дизел
Резервоар 19L
Потрошувачка на гориво 1.3L/h
Загревање на простор 101m?
Тип на палење Континуирана искра
Тежина 12.7kg
Термостат НЕ

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 13КВ ЗБ-К45 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407051
  • Достапен: На залиха