ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 3000В ЗБ-ЕФ3 ЗОБО

* Греач од нер'ѓосувачки челик
* Термостат на подесување
* Уред за заштита од прегревање
* Со вентилатор за ладење
* Самостоен дизајн лесен за преместување
*Водоотпорна класа IPX4

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 30/1500/3000W
Напон 230V/50Hz
Издувна моќ 280m?/h
Загревање на простор 40m?
Тежина 5.0kg

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 3000В ЗБ-ЕФ3 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407054
  • Достапен: На залиха