ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 5000В ЗБ-ЕФ5 ЗОБО

* Греач од нер'ѓосувачки челик
* Термостат на подесување
* Уред за заштита од прегревање
* Со вентилатор за ладење
* Самостоен дизајн лесен за преместување
*Водоотпорна класа IPX4

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 30/2500/5000W
Напон 240V/50Hz
Издувна моќ 320m?/h
Загревање на простор 50m?
Тежина 5.8kg

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 5000В ЗБ-ЕФ5 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407055
  • Достапен: На залиха