ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 30КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К100 ЗОБО

* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање или проблем со вентилаторот
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Лесно оддржување
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 30KW
Напон 240V/50Hz
Гориво Керозин / Дизел
Резервоар 38L
Потрошувачка на гориво 3.0L/h
Загревање на простор 200m?
Тип на палење Континуирана искра
Тежина 18.0kg
Термостат ДА

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 30КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К100 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407056
  • Достапен: На залиха