ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 51КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К175 ЗОБО

* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање или проблем со вентилаторот
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Лесно оддржување
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен
* Лесна манипулација со помош на тркала и рачки

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 51KW
Напон 240V/50Hz
Гориво Керозин / Дизел
Резервоар 50L
Потрошувачка на гориво 5.1L/h
Загревање на простор 415m?
Тип на палење Континуирана искра
Тежина 26.2kg
Термостат ДА

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 51КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К175 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407057
  • Достапен: На залиха