ГЛЕТАРКА АБС 280мм x 140мм ПДТЗ_15303 БЛУ ДОЛФИН

За малтерисување на отворено. АБС материјал дебелина 3мм.

buy online with DealsPolo.com

ГЛЕТАРКА АБС 280мм x 140мм ПДТЗ_15303 БЛУ ДОЛФИН

  • Производител: BLUE DOLPHIN
  • Шифра: 312502
  • Достапен:
  • 135 ден.