КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 30мм x 50мм 01-1-05-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c

buy online with DealsPolo.com

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 30мм x 50мм 01-1-05-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

  • Производител: BLUE DOLPHIN
  • Шифра: 102341
  • Достапен: На залиха