ТРАКА ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ГРУБИ ПОВРШИНИ 48ММ*33М ДТ-ПР (О) 03-1-04-ЕН БДН БЛУ ДОЛФИН

buy online with DealsPolo.com

ТРАКА ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ГРУБИ ПОВРШИНИ 48ММ*33М ДТ-ПР (О) 03-1-04-ЕН БДН БЛУ ДОЛФИН

  • Производител: BLUE DOLPHIN
  • Шифра: 102398
  • Достапен: На залиха