ДИСК ЛАМЕЛАСТ ЗА БРУСЕЊЕ ЗА ИНОКС Ф115*22.2ММ ГРАН. 40 77311 ТОЛСЕН

buy online with DealsPolo.com

ДИСК ЛАМЕЛАСТ ЗА БРУСЕЊЕ ЗА ИНОКС Ф115*22.2ММ ГРАН. 40 77311 ТОЛСЕН

  • Производител: TOLSEN
  • Шифра: 304730
  • Достапен: На залиха