МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 61ЦМ НА ТУРКАЊЕ СИГМА 002Д4 ТЕКНИКА

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 61ЦМ НА ТУРКАЊЕ СИГМА 002Д4 ТЕКНИКА

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 302436
  • Достапен: На залиха