СКЕЛЕ АЛУМ. СТАБИЛО 50 9.40М 735263 КРАУСЕ

Професионално сертифицирано алуминиумско скеле - СЕРИЈА СТАБИЛО 50

Производител: KRAUSE Германија

- Изработено по EN1004 норми
- Носивост од 200кг/м2
- Основата на скелето е изработена од челик
- Погодно за внатрешна и надворешна употреба
- Идеално решение за задачи кои бараат работна површина, достигнувајќи работна висина и до 14,00м
- Работните платформи можат да се постават на било која пречка - растојанието помеѓу пречките е 250мм, можат да се постават и помеѓу попречните дијагонали
- Работната платформа е направена од водоотпорни, нелизгачки плочки
- Скелето поседува тркала со навој, со можност за нивелирање на скелето на нерамен терен
- Стабилизатори се потребни, и се вклучени во скеле со работна висина од 6,40м и повеќе
- Брз систем на монтажа на скелето

Димензии на платформа: 2,00м * 1,50м
Работна висина: 9,40м
Висина на платформа: 7,40м
Висина на скеле: 8,40м


https://www.krause-systems.co.uk/fileadmin/user_upload/pdfs_en/stabilo_mobilescaffold_s50.pdf

buy online with DealsPolo.com

СКЕЛЕ АЛУМ. СТАБИЛО 50 9.40М 735263 КРАУСЕ

  • Производител: KRAUSE - Germany
  • Шифра: 203040
  • Достапен: На залиха