МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 37ЦМ СИГМА 2Г

Машина за сечење плочки
Начина на сечење со рачката: Влечење
Ефективно поле на сечење: 37цм
Максимална димензија на плочка во дијагонала: 26*26цм
Дебелина на плочка до:15мм
Тежина на машината:2.6кг

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 37ЦМ СИГМА 2Г

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301470
  • Достапен: На залиха