МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 67ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Б4

Машина за сечење плочки
Начина на сечење со рачката: Влечење
Ефективно поле на сечење: 67цм
Максимална димензија на плочка во дијагонала: 45*45цм
Дебелина на плочка до:20мм
Тежина на машината:10кг

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 67ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Б4

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301472
  • Достапен: На залиха