МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ ДИЈАГОНАЛА 75ЦМ 004А СИГМА

Машина за сечење плочки
Начина на сечење со рачката: Влечење
Ефективно поле на сечење: 75цм
Максимална димензија на плочка во дијагонала: 52*52цм
Дебелина на плочка до:20мм
Тежина на машината:12.3кг

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ ДИЈАГОНАЛА 75ЦМ 004А СИГМА

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301569
  • Достапен: На залиха