МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 51ЦМ 005А СИГМА

Машина за сечење плочки
Начина на сечење со рачката: Влечење
Ефективно поле на сечење: 51цм
Максимална димензија на плочка во дијагонала: 36*36цм
Дебелина на плочка до:20мм
Тежина на машината:8.1кг

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 51ЦМ 005А СИГМА

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301603
  • Достапен: На залиха