МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 75*75ЦМ РАИ 254РАИ75

Машина за сечење плочки
Димензија: 75*75цм
Шифра: 254RAI75

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 75*75ЦМ РАИ 254РАИ75

  • Производител: RAIMONDI - Italy
  • Шифра: 301440
  • Достапен: На залиха