МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 63*63ЦМ РАИ 254РАИ63

Машина за сечење плочки
Димензија: 63*63цм
Шифра: 254RAI63

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА РАЧНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 63*63ЦМ РАИ 254РАИ63

  • Производител: RAIMONDI - Italy
  • Шифра: 301441
  • Достапен: На залиха