МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1М 230В ПИКУС 105 423АДВ РАИМОН

Машина за сечење плочки на вода
Димензија на диск: ф250мм
Димензија на сечење: 105цм
Шифра: RAI 423ADV

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1М 230В ПИКУС 105 423АДВ РАИМОН

  • Производител: RAIMONDI - Italy
  • Шифра: 403064
  • Достапен: На залиха