МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1,3М  230В ПИКУС 130 425АДВ РАИМОН

Машина за сечење плочки на вода
Димензија на диск: ф250мм
Димензија на сечење: 130цм
Шифра: RAI 425ADV

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1,3М 230В ПИКУС 130 425АДВ РАИМОН

  • Производител: RAIMONDI - Italy
  • Шифра: 403068
  • Достапен: На залиха