Дрвени скали

Дрвени скали
Show:
Sort By:

СКАЛА ДРВЕНА 2.00М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*6Висини на скала: 2.00мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..

СКАЛА ДРВЕНА 2.25М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*7Висини на скала: 2.25мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..

СКАЛА ДРВЕНА 2.50М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*8Висини на скала: 2.50мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..

СКАЛА ДРВЕНА 3.00М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*9Висини на скала: 3.00мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..

СКАЛА ДРВЕНА 1.50М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*4Висини на скала: 1.50мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..

СКАЛА ДРВЕНА 1.75М БАУКИТ

Дрвена дводелна скалаБрој на газишта: 2*5Висини на скала: 1.75мНосивост: 150кгСертификат: EN 131..