Клучеви

Клучеви
Show:
Sort By:

КЛУЧ МОМЕНТ АВТОМАТСКИ 1/2“, 28-210нМ 16010 ТОЛСЕН

AUTOMATIC TORQUE WRENCH SET• 1pc Automatic torque wrench, 1/2", GS approved,±4% accuracy deviation, ..