Трака

Трака
Show:
Sort By:

ТРАКА ДВОСТРАНА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ 19мм x 10м МХД_26651 БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, заштита на лајсни на прозори и ламинат од бојадисување ..

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 30мм x 50мм 01-1-05-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c..