Ваљаци

Ваљаци
Show:
Sort By:

ВАЉАК ПОЛИЕСТЕР ВЛАКНО 19ММ РЦБ40110190 БАУКИТ

Ваљак изработен полиестер. Погоден за внатрешна употреба.Ширина: 25цмДолжина на влакно: 19мм..