BLUE DOLPHIN

Show:
Sort By:

КОРИТО СЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДОДАТОЦИ ЗГ_21960 БЛУ ДОЛФИН

Сетот содржи: Корито 20л, Глетарка ростфрај 250мм x 95мм ,Глетарка со заби 270мм x 130мм, Глетарка с..

ТРАКА ДВОСТРАНА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ 19мм x 10м МХД_26651 БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, заштита на лајсни на прозори и ламинат од бојадисување ..