RAIMONDI - Italy

Show:
Sort By:

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1М 230В ПИКУС 105 423АДВ РАИМОН

Машина за сечење плочки на водаДимензија на диск: ф250ммДимензија на сечење: 105цмШифра: RAI 423ADV..

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1,3М 230В ПИКУС 130 425АДВ РАИМОН

Машина за сечење плочки на водаДимензија на диск: ф250ммДимензија на сечење: 130цмШифра: RAI 425ADV..

СЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 13Л 4 ПАР. РАИ СКИППЕР 242ЦСЊЕ4 РАИМОНДИ

Сет за перење плочкиКапацитет: 13лДва ролери за цедењеТркалца за лесно придвижување..