СКАРИ НА ГАС

СКАРИ НА ГАС
Show:
Sort By:

СКАРА НА ГАС 3 ГОРИЛНИЦИ СПИРИТ II Е-310 ГБС М-445010175 ВЕБЕР

Лесно се вклучуваЕлектронскиот систем за палење гарантира дека пламениците од нерѓосувачки челик ќе ..

54,990 ден.

СКАРА НА ГАС 3 ГОРИЛНИЦИ СПИРИТ Е-315 ГБС ЦРНА М-446512275 ВЕБЕР

Клучни карактеристики:Готвачи за групи со средна големинаТри горилници на гас со електрично палење (..

59,900 ден.

СКАРА НА ГАС 3+1 ГОРИЛНИЦИ ГЕНЕСИС Е-335 ГБС ЦРНА М-435410075 ВЕБЕР

СПЕЦИФИКАЦИИ3 горилници од нерѓосувачки челик Pureblu со вкупна моќност од 11,4 kWПропржете неколку ..

132,900 ден.

СКАРА НА ГАС 3+1 ГОРИЛНИЦИ СПИРИТ II Е-320 ГБС М-445012175 ВЕБЕР

Главни горилници31,6 MJ (30.000 BTU)Страничен горилник kW12,7 MJ (12.000 BTU)Димензии - отворен капа..

63,790 ден.

СКАРА НА ГАС 3+1 ГОРИЛНИЦИ СПИРИТ Е-325 ГБС ЦРНА М-446712275 ВЕБЕР

Weber Spirit E 325 GBS е опремен и со одличната гурманска скара System™ скара. Со оваа скара, вашиот..

69,990 ден.

СКАРА НА ГАС 4+1 ГОРИЛНИЦИ ГЕНЕСИС Е-435 ГБС ЦРНА М-436410075 ВЕБЕР

СПЕЦИФИКАЦИИ4 горилници од нерѓосувачки челик Pureblu со вкупна моќност од 15,2 kWЗапржете неколку с..

157,900 ден.